Διαφημίσου στις
κορυφαίες ιστοσελίδες.

Επικοινώνησε με το κοινό σου την κατάλληλη στιγμή.

Το Brand Σου
Στην Σωστή Θέση.

Το περιεχόμενό σου προτεινόμενο σε δεκάδες
premium ιστοσελίδες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διαφημίσου εκει που πρέπει:

Η επιτυχημένη επικοινωνία μιας επιχείρησης με το κοινό της δημιουργείται όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Ο στόχος του native advertising είναι να εξασφαλίσει αυτές τις συνθήκες. Οι διαφημίσεις έχουν την μορφή ενημερωτικού άρθρου κι έτσι ενσωματώνονται στο περιβάλλον που προβάλλονται.

To Native Advertising είναι η δημιουργία διαφημίσεων οι οποίες έχουν συνοχή και σύνδεση με το περιβάλλον που προβάλλονται. Οι διαφημίσεις είναι ενσωματωμένες με τέτοιον τρόπο ώστε ο χρήστης αισθάνεται ότι η διαφήμιση ανήκει στην σελίδα στην οποία βρίσκεται. 

Καθώς οι καταναλωτές γίνονται πιο ανθεκτικοί στις παραδοσιακές μορφές διαφήμισης, οι μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο αναζητούν μια εναλλακτική μέθοδο διαφήμισης στην οποία το μήνυμα παίζει τον πρωταρχικό ρόλο. 

Συνοπτικά οι native διαφημίσεις έχουν την μορφή άρθρου σε ιστοσελίδες με μεγάλη επισκεψιμότητα. Δίπλα φαίνεται η μορφή που έχει το Native Advertising. Ως επί το πλείστων οι διαφημίσεις σας θα εμφανίζονται σαν προτεινόμενα άρθρα κατά την περιήγηση μέσα στην σελίδα. 

Γιατί Taboola και Native;

Η διαφορά του Native Advertising με τις διαφημίσεις στα Social Media έγκειται στο ότι ο χρήστης λαμβάνει την πληροφορία με έναν απολύτως φυσικό τρόπο χωρίς να διακοπεί η πλοήγηση του. Αυτό έγκειται στον τρόπο που παραδίδεται το μήνυμα. Το μεγάλο πρόβλημα στην παραδοσιακή διαφήμιση είναι ότι το μήνυμα φέρει περιορισμένη πληροφορία επειδή υπάρχουν περιορισμοί χώρου ή χρόνου. Αυτό το πρόβλημα λύνεται εξ ολοκλήρου με τo Native Advertising. Οι διαφημιστές έχουν την δυνατότητα να μεταφέρουν πολύ περισσότερες πληροφορίες χωρίς κανέναν περιορισμό.

Ένα παράδειγμα εδώ είναι ο τεράστιος αριθμός διαφημίσεων που στα Social Media είτε δεν γίνονται αντιληπτές είτε δεν είναι «εύπεπτες» από τον χρήστη καθώς παρεμβάλλονται ανάμεσα στην διασκέδαση ή την κοινωνικοποίηση του. Εν αντιθέσει οι Native διαφημίσεις έχοντας την μορφή προτεινόμενου ενημερωτικού άρθρου δημιουργούν μια απολύτως φυσική διαδικασία πλοήγησης και επικοινωνίας του μηνύματος.

Στατιστικά τα Native Ads λαμβάνουν πολύ περισσότερα Clicks & Impressions σε σημαντικά χαμηλότερο κόστος. Σημαντικό είναι ότι η χρέωση των διαφημίσεων γίνεται με το Click και όχι με το Impression.

Συχνές Ερωτήσεις

Το κόστος καθορίζεται από τον αριθμό των click. Κατά μέσο όρο ένα click σε Ελληνικά Websites κοστίζει από 0.02€ έως 0.05€.

Υπάρχει πληθώρα ιστοσελίδων από Premium ειδησεογραφικά Websites, Αθλητικού περιεχομένου, Beauty, Gossip και πολλά άλλα. Η ομάδα μας ανάλογα με το είδος του προϊόντος ή υπηρεσίας σας θα επιλέξει με γνώμονα τα δεδομένα που θα λάβουμε από την πλατφόρμα σε ποια websites είναι αποδοτικότερη η προβολή.

Η ομάδα μας διαθέτει τα κατάλληλα εργαλεία (tracking system, postbacks, tracking pixels κλπ) που θα ενσωματώσουμε στην σελίδα σας ώστε να λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα δεδομένα ώστε να κάνουμε Optimize την διαφήμιση.

Φυσικά. Η Loop Media κάνει Native Advertising σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, Ασίας, Αμερικής και Ωκεανίας.

Ενδιαφέρεστε για Native Advertising στο Taboola;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@loopmedia.gr

Your digital solution.