3 Νοεμβρίου 2018, 0 Comments

InstaGrowth: Χτίζοντας κοινό με την βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Τι είναι το Instagrowth?

Πρόκειται για ένα αυτοματοποιημένο λογισμικό ανεπτυγμένο από την Loop Media. Το λογισμικό συνδέεται με τον λογαριασμό σας στο Instagram και εκτελεί μόνο του ενέργειες όπως follow, unfollow, like, comment.

Το  InstaGrowth προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσουμε ακόλουθους στοχευμένα. Δεν αυξάνουμε τους Followers με ψεύτικα προφίλ. Ο αλγόριθμός μας αλληλεπιδρά με τα συγκεκριμένα προφίλ βάσει ηλικίας, φύλλου, τοποθεσίας και προσωπικών προτιμήσεων προκειμένου να βρει τον ιδανικό σας πελάτη.

Βασισμένο στο λογισμικό ανοιχτού κώδικα InstaBot, το InstaGrowth της Loop Media καταφέρνει να πετύχει μεγαλύτερη ακρίβεια αλλά και καλύτερη λειτουργία. Το δίκτυο του InstaGrowth είναι στημένο σε servers στην Γερμανία και την Αμερική επιτυγχάνοντας συνεχόμενη λειτουργία για κάθε λογαριασμό, πίσω από VPN ώστε κάθε λογαριασμός να έχει την δική του διεύθυνση IP.

Πως λειτουργεί?

Πολύ απλά. Βρίσκουμε τα προφίλ που θέλουμε να στοχεύσουμε ανάλογα με την δραστηριότητα της επιχείρησης σας και το Instagrowth εκτελεί, likes, follow & unfollow κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ανάλογα το πακέτο, το InstaGrowth μπορεί να κάνει μέχρι και 4 χιλιάδες αλληλεπιδράσεις εβδομαδιαίως με λογαριασμούς που ταιριάζουν στο προφιλ του ιδανικού σας πελάτη.

Ποια είναι η απόδοση?

Σας εγγυόμαστε από 600 εως και 1000 ακόλουθους ανά μήνα. Εάν η απόδοση αυτή δεν επιτευχθεί, ο επόμενος μήνας του InstaGrowth είναι δωρεάν και πιστώνεται στο προφίλ σας.

Χρειάζεται να σας δώσω τα στοιχεία μου?

Σε αυτήν την φάση ναι. Το InstaGrowth θα πρέπει να συνδεθεί στο προφίλ σας και να ξεκινήσει να αλληλεπιδρά σαν πραγματικός χρήστης, ψάχνοντας και κάνοντας likes σε υποψήφιους πελάτες σας. Ωστόσο, τα στοιχεία του λογαριασμού σας είναι ασφαλή, μιας και στον server μας έχουμε υιοθετήσει κωδικοποίησης υψηλής ασφαλείας SHA-256.

Πώς θα βοηθήσει την επιχείρηση μου?

Το Instagram είναι για τις επιχειρήσεις ένα τεράστιο εργαλείο. Διευκολύνει την επικοινωνία τόσο με τους υπάρχοντες όσο και με τους νέους πελάτες και αποτελεί ένα από τα πιο αξιόπιστα κανάλια διαφήμισης. Ένα καλοστημένο προφίλ Instagram με πολλούς followers αποτελεί σίγουρα ένα μεγάλο προσόν μίας επιχείρησης στην προσπάθεια αυτής να ανοιχτεί σε νέο καταναλωτικό κοινό.

Διαβάστε περισσότερα για το πως θα στήσετε αποτελεσματικά ένα επαγγελματικό προφίλ στο Instagram, με τον οδηγό μας εδώ.

Μείνετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στα social media!


Write a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *